Haringparty Harderwijk 2016

16-02-16

Een sfeervolle Haringparty op een uitdagende locatie. Daar komt onze service goed van pas. We leveren niet alleen producten, maar denken ook na over de inrichting en de lastige logistiek. Mooi om onze diensten volledig tot hun recht te laten komen.

Ludieke inluiding

Elke zomer vindt in Harderwijk hét netwerkevenement van de Veluwe plaats. De Jonge Ondernemers Harderwijk (JOHN) organiseert dan op de De Vischmarkt de Haringparty, als inluiding van het Haringseizoen. De eendaagse party is meer dan een gezellige netwerkborrel. Er zijn natuurlijk ook de ludieke acties en een knallende feestavond waar heel ondernemend Harderwijk op af komt. De opbrengst van de veiling komt elk jaar ten goede aan goede doelen.

Haringparty Harderwijk: sfeer door Skippy-Rent

Hoe geef je zo’n evenement sfeer? Juist, met hulp van Skippy-Rent natuurlijk. We leveren bijvoorbeeld de sfeervolle pagodetenten, het podium, meubilair, bannerframes en een gigantische rode loper van 4 meter breed en 50 meter lang. Maar we helpen vooral het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen, turn-key. We maken zelfs een stroomplan. Zo zorgt onze eventcontroller ervoor dat de organisatie zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Uitdagende locatie

De grootste uitdaging van dit project is vooral de locatie: deze is lastig om te bereiken en de ondergrond maakt het moeilijk om op te bouwen. De historische Vischmarkt is namelijk niet met standaard opleggers te bereiken. Maar een logistieke uitdaging gaan we niet uit de weg. We zetten gewoon meerdere kleine bakwagens in. En wat als je de tenten niet kunt verankeren door de kinderkopjes op het plein? Dan plaats je ‘gewoon’ ballastblokken om de tenten stevig neer te zetten. Door te werken met een 3D-tekening, weten we vooraf precies wat waar komt te staan en kunnen we ook nog eens snel op- en afbouwen. Service van Skippy-Rent!

Gerelateerde producten