Totale ontzorging

22-02-17

U kiest bij Skippy-Rent voor totale ontzorging. Of het nu gaat om een feest, een evenement of een bouwproject. Bij een evenement nemen we u zelfs graag de volledige facilitaire organisatie uit handen.

Voor uw totaalassortiment

Skippy-Rent verhuurt bijna alles. Dat zeggen we niet voor niets. Als u ons wel eens bezocht hebt, weet u dat we een eigen voorraad hebben van meer dan tienduizenden artikelen. Van bouwmachines en apparatuur tot alles benodigdheden voor evenementen. Bij ons zult u daardoor niet snel horen: ‘hebben we niet’. En er is een bijkomend voordeel, voor u én voor ons. Doordat we namelijk bijna alles uit eigen assortiment kunnen leveren, borgen we kwaliteit, prijs en snelheid.

Voor de service: turn-key

Maar we gaan verder dan verhuur, bij ons bent u ook verzekerd van een complete service. Leveren is bij ons altijd inclusief op- en afbouw. Bovendien werkt u bij Skippy-Rent altijd samen met één aanspreekpunt. Daardoor kunt u altijd snel schakelen, ook last-minute.
Bij een evenement denken we al in het vroegste stadium met u mee. Over het juiste type tent: van partytent tot pagodetent, eenvoudig of luxe met glazen wanden. Over de inrichting: van modern tot comfortabel meubilair en van houten vloer tot tapijt. We kunnen ook turn-key opleveren. Als organisator hoeft u zelf niet na te gaan of u overal wel aan gedacht heeft. Dat doen wij dan voor u. Wij bedenken dat er bij een bar een water aan- en afvoer moet zijn, berekenen hoeveel stroom er nodig is en maken daarbij een stroomplan. En een van onze eventcontrollers is ter plaatse om facilitaire problemen tijdens het event direct op te lossen.

Duidelijkheid vooraf door 3D

Als een van de weinige verhuurbedrijven ‘bouwen’ we uw evenement eerst op in een 3D-tekening aan de hand van uw wensen. Zo krijgt u direct een beeld van hoe uw festival of bedrijfsfeest eruit komt te zien. En kunt u snel beslissingen nemen over bijvoorbeeld de beste indeling en inrichting. Ook handig: zo’n 3D-tekening zetten we zo in om een technische tekening die voldoet aan alle brandweereisen.

Vergunningaanvraag

Bij de organisatie van elk feest, evenement of bouwproject horen de nodige vergunningen. Wij inventariseren welke vergunning u nodig heeft en helpen u bij de complete aanvraag. Of het nu gaat om technische tekeningen, berekeningen of rapportages. Daarnaast voert ons team overleg met gemeenten en instanties.

Partyverhuurder en organisatiebureau

Kortom, voor een verhuurder van materialen mét de disciplines van een organisatiebureau bent u bij Skippy-Rent aan het juiste adres. We verzekeren u niet alleen van de juiste materialen, maar ook van jarenlange kennis. De term maatwerk begint een containerbegrip te worden, maar bij ons is dat het zeker niet. Ontdek het zelf.

Gerelateerde producten