Preuvenement

08-12-16

Skippy-Rent kan veel in weinig tijd. Neem bijvoorbeeld het Preuvenement in Barneveld. Voor dit tijdelijke evenement bouwen we in korte tijd een heel horecadorp op, met sfeervolle details.

Het Preuvenement: een levendig ‘horecadorp’ in twee dagen

Het Preuvenement is een sfeervol nieuw evenement in Barneveld. Heel het dorp komt er samen om te genieten van een culinair outdoor event op hoog niveau. Voor lokale horecabedrijven is het een podium om te laten zien (en vooral te laten proeven) wat ze kunnen. Lokale ondernemers kunnen onder het genot van een hapje en drankje netwerken. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de andere bezoekers. De laatste editie van het evenement op het Theaterplein trok maar liefst 1250 bezoekers. En 16 deelnemers, die samen streden voor de zogenaamde ‘PreufAward’: een culinaire wedstrijd op hoog niveau.

Het Preuvenement en Skippy-Rent

Het evenement krijgt mede een feestelijke uitstraling door onze pagodetenten en California tenten. Maar we leveren ook aggregaten voor de stroom, een vaatwasstraat voor het vuile servies, verlichting, inrichting en bannerhouders voor de tenten. Maar ook luxe statafels waaraan elke bezoeker even ontspannen geniet van een heerlijk glaasje wijn of een van de culinaire hoogstandjes.

Van parkeerterrein naar horecadorp

Op maandag is het terrein nog leeg en van woensdag tot en met donderdag staat er een compleet horecadorp, dat vervolgens weer snel verdwijnt. We maken bij dergelijke projecten een 3D-tekening, zodat vooraf al duidelijk is hoe het evenement eruit komt te zien. Dat is precies de specialiteit van Skippy-Rent.

Gerelateerde producten

Vorige Volgende