Europarcs

16-02-17

Van tijdelijke accommodaties tot sfeervolle evenementen volledig in thema. Bij EuroParcs en Skippy Rent leidt de ene succesvolle samenwerking tot de volgende. We blijven ons bewijzen, elke keer opnieuw.

EuroParcs: drie succesvolle samenwerkingen op rij

EuroParcs wil onderscheidend zijn. Dat komt terug in de ligging van de vakantieparken: de acht resorts liggen op A-locaties door heel Nederland. Gasten komen er tot rust in een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is. Verder zijn de voorzieningen en faciliteiten van een hoog niveau op alle parken. De parken vindt u van de Noord-Hollandse wateren tot in de Limburgse heuvels. Dat onderscheidende komt vanzelfsprekend ook terug bij de opening van nieuwe parken. En als het om onderscheidend gaat, komt je al snel uit bij Skippy-Rent.

EuroParcs Veluwemeer: tenten en tijdelijke accommodaties

Wij leverden meerdere tenten voor de opening van het nieuwe park Resort Veluwemeer, vlakbij Nunspeet. We verzorgden ook een tijdelijke accommodatie, inclusief stroomvoorziening. Voor de verkoop van kavels zocht de directie een tijdelijke ontvangstruimte, waarin het klanten professioneel kon ontvangen. Dat een tent met inrichting daar prima geschikt voor is, was voor ons natuurlijk geen geheim, maar voor EuroParcs inmiddels ook niet meer.

Onze eigen stylisten

Uit een goede samenwerking volgt meer. In onze wereld werken we meestal niet met vaste contracten, maar moeten we ons continu opnieuw bewijzen. Dat EuroParcs vervolgens nog twee keer bij ons ‘aanklopt’, zien we dan ook als een groot compliment. Zo werd de opening van het zwembad van EuroParcs Resort Lochem volledig in Middeleeuwse sferen gehouden. Wij leverden de benodigdheden, maar vooral ook interne stylisten die ervoor zorgden dat het totaalplaatje perfect klopte. Bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor dachten we na over de creatie van een kerstsfeer. Daar leverden we bijvoorbeeld pagodetenten, meubilair en portable kitchens.

Gerelateerde producten