Erfgoedfair

16-02-17

Nederland kent prachtige monumenten, historische woningen en uitgestrekte landgoederen. De tweejaarlijkse Erfgoedfair is één grote ode aan deze zeldzame pareltjes in het landschap, en aan de liefhebbers daarvan. Het is zo’n evenement waar alles gewoon klopt. Wij dragen daar met onze expertise en producten een belangrijk steentje aan bij.

Erfgoedfair: hoe totaalverhuur bijdraagt aan een schitterend evenement

De Erfgoedfair? Het is hét tweejaarlijkse evenement voor liefhebbers van oude industriecomplexen, jaren dertig woningen, karaktervolle kerken en ander erfgoed. Verschillende bedrijven presenteren er wat zij kunnen bieden op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing. Op alle denkbare vlakken: van traditioneel vakmanschap, oude bouwmaterialen tot inrichting. Bezoekers genieten er verder van rondleidingen, lezingen, live muziek en een verrassend catering aanbod. Maar vooral ook van veel Skippy-Rent.

Erfgoedfair: volledige organisatie

De Erfgoedfair is een mooi voorbeeld van turn-key oplevering. We leveren de stretch tenten, beursstands, meubilair, kachels, verlichting, toiletvoorzieningen, het stroomgoed, maar gaan nog verder. Bij turn-key draait het om volledige ontzorging: de organisator hoeft zelf niet na te denken of overal aan gedacht is. Dat doen wij. Wij denken bijvoorbeeld na over hoeveel stroom er nodig is en maken daarbij een stroomplan of een complete 3D-tekening. Bij de Erfgoedfair is ook altijd een van onze event controllers op locatie aanwezig om grote en kleine facilitaire problemen op te lossen.

Rekening houden

De Erfgoedfair vindt jaarlijks twee keer plaats: een keer binnen en een keer buiten. Maar altijd op een erfgoed locatie. Dat betekent dat we bij levering, opbouw en afbouw rekening houden met onze omgeving. Vindt het evenement bijvoorbeeld plaats op het gazon van een landgoed, dan houden we met het transport daar rekening mee. We vervoeren met speciale banden om de grasmat heel te houden. Ook binnen zijn we zuinig op de locatie. Wij weten raad met elke locatie.

 

Gerelateerde producten