Dam tot damloop

21-02-17

Hoe groter het project, hoe mooier de uitdaging. Jaarlijks reizen we met maar liefst zeven opleggers vol meubilair af naar Amsterdam voor de Dam tot Damloop. Dankzij ons meubilair kunnen tienduizenden lopers gezellig en rustig bijkomen na afloop. Ook topsport!

Het project

De Dam tot Damloop is een van de bekendste hardloopwedstrijden van ons land. Jaarlijks gaan tienduizenden hardlopers de uitdaging aan. Wat dit evenement zo bijzonder maakt: de ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, dat het een van de grootste Businesslopen ter wereld is en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen: Amsterdam en Zaandam. En natuurlijk het Dam tot Dampark, de centrale plaats waar alle lopers na afloop samenkomen. Mede mogelijk gemaakt door Skippy-Rent.

Zeven opleggers vol

Bij dit project verzorgen we al het meubilair en de inrichting van de stands. En dan hebben we het niet om een aanhangertje vol. Om een voorstelling te geven: in totaal gaat het om zeven opleggers vol met duizenden tafels en stoelen. In alle soorten en maten: van basic tot meer luxe inrichting met tapijt. We kunnen ook de VIP-tent inrichten en zelfs een VIP-tent verzorgen met glazen wanden.

De kracht van voorbereiding

De Dam tot Damloop vindt plaats op een vaste datum. Dat betekent dat de planning elk jaar enorm strak is. Qua logistiek: sorteren in ons magazijn en het transport. Maar ook op locatie: in drie dagen bouwen we alles op. En na het evenement is het belangrijk dat alles zo snel mogelijk weer is afgebouwd. Doordat inmiddels veel ervaring hebben opgebouwd met de Dam tot Damloop en ontzettend veel andere evenementen, vormt de strakke planning voor ons geen enkel probleem. In anderhalve dag hebben we de duizenden producten weer afgebouwd en ingeladen.
Het geheim is een goede voorbereiding. We brengen de wensen in kaart en kunnen aan de hand daarvan een 3D-tekening maken, waardoor we bij de levering direct en efficiënt kunnen opbouwen. En na afloop afbouwen.

Gerelateerde producten