‘Coole’ feestjes – buitenfeestjes in de winter

09-01-18

Wel een feestje geven in de winter, maar niet al die mensen in huis? Geen probleem, dat kan gewoon buiten! Ook als het vriest, regent of gewoon ontzettend koud is.

1. Huur een tent

Zet een tent neer die groot genoeg is voor al uw gasten. Bij Skippy-Rent kunnen we u adviseren over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement.
Voor extra warmte kunt u tentverwarming huren, ook hier kunnen onze adviseurs u over adviseren. Zo creëert u een heerlijke temperatuur, ook al is het koud buiten.

2. Een winters welkomstdrankje

Heet uw gasten welkom met een mok warme chocolademelk, dan zijn ze direct in een winterse stemming. Tip: voeg een scheutje rum aan de chocolademelk toe.

3. Snacks van de barbecue

Barbecue alleen in de zomer aansteken? Er zijn online genoeg heerlijke recepten te vinden voor snacks van de barbecue. Of leg een mooi, groot stuk vlees op de barbecue, dat lang moet garen. De heerlijke geur zal uw gasten doen watertanden, en het eindresultaat zal iedereen smaken.

4. Kleed de tuin aan met vuurkorven

Het knisperen van houtblokken en gezellige warmte; vuurkorven mogen niet ontbreken op uw evenement. Zet eventueel bankjes om het vuur heen met daarop schapenvachtjes, zo kunnen ook de rokers zichzelf warm houden.
Verlicht de pad vanaf de parkeerplaats naar de tent met prikkabels, zo kunnen uw gasten de weg eenvoudig vinden.

5. Dranken voor uw tuinfeest

Is de temperatuur buiten onder de 4 graden? Zet de dranken dan buiten neer, in plaats van in de koelkast. In plaats van met kratten bier te sjouwen is het handiger om een tap neer te zetten, zo genieten uw gasten van een goed getapt biertje.
Zet de rode wijn wel binnen neer, deze is vaak het lekkerst geserveerd rond de 16 graden.

6. Veiligheid gaat voor

Het vuur zorgt voor veel gezelligheid, maar kent ook gevaren. Zorg dat u de barbecue buiten de tent plaatst. Tevens is de aanwezigheid van een brandblusser ook gewenst. Bedenk goed, wat voor uw feest noodzakelijk is aan veiligheidsmaatregelen. Ook hierover kan Skippy-Rent u adviseren.

7. Denk om de buren

Vergeet de buren niet te waarschuwen dat er een feestje is. Of nog beter; nodig ze uit!

Gerelateerde producten