Beeldentuin Garderen

21-02-17

Hoe creëer je een winterfair in Dickensstijl? Laat dat maar aan ons over. Mede dankzij onze materialen is de Winterfair Beeldentuin Garderen een fantastische beleving. We vertellen u er graag meer over.

Winterfair Beeldentuin Garderen: beleving in Dickensstijl

Jaarlijks vormt de Beeldentuin in Garderen het decor van een sfeervolle winterfair in Dickensstijl. Duizenden bezoekers maken kennis met personages uit de boeken van Charles Dickens. Ze genieten van optredens van koren en muzikanten. En van het inspirerende aanbod langs tientallen tenten, kramen en stands. Het is een van de populairste evenementen in de regio. Dit komt onder meer doordat het jaarlijks plaatsvindt in de eerste week van december, wanneer er weinig andere evenementen plaatsvinden. Daarnaast gaat het niet om een kerstmarkt, maar een winterfair met veel uitstraling. Mede dankzij ons.

Sfeervolle pagodetenten

Skippy-Rent draagt namelijk al jaren bij aan die bijzondere uitstraling. We leveren bijvoorbeeld de sfeervolle pagodetenten voor de standhouders. Maar ook stroomvoorzieningen, (prikkabel) verlichting en gaskachels als terrasverwarming. Wij helpen graag bewijzen dat de donkere, koude dagen zeker niet kil hoeven te zijn. Sterker nog: het evenement is door de hele opzet in Dickensstijl en juist door de timing vlak voor Kerst ontzettend sfeervol.

Jarenlang samenwerken

Vanzelfsprekend bouwen we op- en af volgens een strakke planning, ongeacht de weersomstandigheden. Want de opbouw mag geen vertraging oplopen. En na afloop is het wel zo prettig dat alle materialen snel weer zijn afgebouwd. Doordat we inmiddels al jaren samenwerken met de organisatie van de Winterfair, kennen we elkaar goed en kunnen we extra snel schakelen.

Gerelateerde producten