Ballonfiësta Barneveld

21-02-17

Ruim tienduizenden mensen komen jaarlijks naar het grootste en oudste luchtballonevenement van ons land, dat maar liefst vier avonden duurt. Wij kijken er elk jaar weer naar uit. Skippy-Rent is al tien jaar een trotse partner van Ballonfiësta Barneveld.

Ballonnen in alle soorten en maten

Er zijn maar weinig evenementen die zowel lokaal, nationaal als internationaal zijn. De Ballonfiësta is het allemaal. Het is een jaarlijkse traditie voor Barnevelders, trekt bezoekers uit het hele land en is een verzamelpunt voor piloten van over de grens. Vanaf de sfeervolle Koewei stijgen tientallen ballonnen op boven het Schaffelaarsebos en Kasteel de Schaffelaar. Van standaard vormen tot de meest bijzondere special shapes, zoals een smurf kuiken of een gigantische motor. Niet voor niets zijn we er trots op dat we al ruim tien jaar ons steentje mogen bijdragen aan het grootste en oudste luchtballonfiësta van Nederland.

Ballonfiësta Barneveld: wat we leveren

Al ruim 10 jaar voorzien wij het terrein van alle benodigde tenten met en zonder terrasvloer. Van de VIP-tenten en tenten voor piloten tot keukententen en de snacktent. Maar we doen meer. Naast de tenten, vlonders en cassettevloeren leveren we ook hekken voor rond het terrein. Vanzelfsprekend leveren we alle producten op locatie, inclusief op- en afbouwen.

Weersbestendig

Het evenement vindt jaarlijks plaats in de zomer. De datum wordt maanden van tevoren al bepaald, maar als het eenmaal zover is heb je natuurlijk geen invloed op de weersomstandigheden. Gelukkig zijn onze tenten waterdicht en bestand tot minimaal windkracht 8. Zodat bezoekers en vrijwilligers vier dagen lang kunnen genieten van dit bijzondere evenement.

Gerelateerde producten